HERMETO PASQOAL COMING TO DRAMMEN IN SEPTEMBER!!

As part of the booking committee of the music part of this festival im really proud to announce that we managed to get the amazing Hermeto Pasqoal to come and do a workshop and a few concerts at our festival in september. Come and be part of this! more information here: www.drammensacred.no

Pressrelease follows in norwegian:

DEN BRASILIANSKE MUSIKKLEGENDEN HERMETO PASQOAL KOMMER TIL DRAMMEN i SEPTEMBER!

Det er Drammen Sacred Music Festival som har lykkes i å få ham til landet for å spille et par konserter og å gi en klinikk (et møte med mesteren for interesserte musikere). Der vil han dele sine erfaringer som musiker og improvisatør gjennom et langt liv. Han fylte nettopp 76 år og reiser ikke mye lenger. Sist han var i Norge var, såvidt vi vet, på Moldejazz i 1989. Grip denne muligheten til å å få med deg en av vår tids absolutt mest interesante musikere, improvisatører og komponister, uansett sjanger, i en intim og personlig setting!

Møtet blir på Union Scene, Multisal 1 onsdag 26. september kl. 16.00. Prisen er kr 400,- som også inkluderer åpningskonserten i Drammen Sacred Music Festival der Paquale skal delta. Han har også en egen konsert i Strømsø kirke lørdag 29. september kl. 19.00

Se mer informasjon på våre hjemmesider www.drammensacred.no
Se også Facebook: http://www.facebook.com/pages/Hermeto-Pascoal/108083095878928?v=wall&rf=107898239238026